Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fúboltotal (122580) - Don bigotitos de peluche F.C. (988894) » 670514958: T65/J14/V

Liga 670514958 Información oficial sobre el partido 670514958 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.86 (5599)

Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 1 - 1 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
Soriano Casla (37') 1 - 0
1 - 1 Cavid Səfərov (62')
Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 1 - 1 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 2 - 0 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fúboltotal

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Fúboltotal va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Soriano Casla, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Folch Cardona de Fúboltotal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pedro Folch Cardona va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Don bigotitos de peluche F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Cavid Səfərov que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): bigotitos van sortir al contraatac al minut 17, però Cavid Səfərov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Tancrède Bernot, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tomasz Piesyk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): bigotitos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Osiris Barriga va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Cavid Səfərov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de bigotitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de bigotitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 68 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Osiris Barriga, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Čestmír Jenč de bigotitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.