Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jarni C.F. (435730) - Life is too short (1366578) » 670514948: T65/J11/V

Liga 670514948 Información oficial sobre el partido 670514948 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.86 (5599)

Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido 0 - 1 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
0 - 1 Tomas Hartstrand (90')
Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido 0 - 1 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido 2 - 0 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarni C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pol Schampaert! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Darwin Firmalan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Darwin Firmalan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Manuel Sáinz de Jarni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Vernet de Jarni amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Peseteros Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tomas Hartstrand que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Peseteros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Ralf Grootjans va quedar-se sol davant el porter Imre Komjáthy, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Ralf Grootjans quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peseteros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Alos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Ricardo Alos marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Harald Probst que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Mischa Kerschbaumer de Peseteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.