Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Don bigotitos de peluche F.C. (988894) - Tecnicosos FC (1579383) » 670514946: T65/J10/V

Liga 670514946 Información oficial sobre el partido 670514946 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.86 (5599)

Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 1 - 1 Tecnicosos FC Alineación oficial del equipo 'Tecnicosos FC' en el partido
0 - 1 Hilário Pacheco (31')
Enrique Ludeña (71') 1 - 1
Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 1 - 1 Tecnicosos FC Alineación oficial del equipo 'Tecnicosos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 0 - 1 Tecnicosos FC Alineación oficial del equipo 'Tecnicosos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don bigotitos de peluche F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Enrique Ludeña de bigotitos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Enrique Ludeña, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bigotitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Ludeña va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): bigotitos van sortir al contraatac al minut 40, però Dojoodorj Chamuka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de bigotitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 42 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dojoodorj Chamuka, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Ludeña hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gonzalo Vizconde havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): bigotitos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Dojoodorj Chamuka des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de bigotitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Edmund Dilmetz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Piesyk de bigotitos es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Tecnicosos FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Hilário Pacheco va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 31. 0 - 1 per a Tecnis.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luca Di Ronza de Tecnis es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Figueiredo Monteiro.