Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Don bigotitos de peluche F.C. (988894) - Jarni C.F. (435730) » 670514928: T65/J6/V

Liga 670514928 Información oficial sobre el partido 670514928 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.86 (5599)

Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 0 - 1 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
0 - 1 Toma Belaşcu (81')
Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 0 - 1 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 1 - 1 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,4 % 55,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don bigotitos de peluche F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manuel Fiol va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Edmund Dilmetz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de bigotitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): bigotitos van sortir al contraatac al minut 36, però Tomasz Piesyk va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bigotitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Osiris Barriga va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomasz Piesyk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Jarni C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Víctor Manuel Sáinz va arribar a Toma Belaşcu, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Alejandro Monzón va estar a punt de posar per davant a Jarni amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Crispín Villarmerín va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Jarni, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Sylvio Dethlefs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.