Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tecnicosos FC (1579383) - Paquitoyole (1366578) » 670514908: T65/J1/V

Liga 670514908 Información oficial sobre el partido 670514908 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.86 (5599)

Tecnicosos FC Alineación oficial del equipo 'Tecnicosos FC' en el partido 0 - 0 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tecnicosos FC Alineación oficial del equipo 'Tecnicosos FC' en el partido 1 - 0 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tecnicosos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Roman Drozhzhinov ja els havia advertit que el porter contrari, en Riccardo Girardello, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Eraldo Granelli va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Al minut 69, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Nikifor Lyusin es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Noë Mertens de Tecnis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Roman Drozhzhinov de Tecnis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Peseteros Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Peseteros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tomas Hartstrand, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Peseteros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Tomas Hartstrand va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Peseteros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Altair Rangel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Altair Rangel, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yirmi Simhi.