Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa marta c.f (121577) - Club Deportivo Naval (1456309) » 670514846: T65/J14/V

Liga 670514846 Información oficial sobre el partido 670514846 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.84 (5597)

santa marta c.f Alineación oficial del equipo 'santa marta c.f' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Sean Woodhouse (38') 1 - 0
Carl-Filip Klintfeldt (68') 2 - 0
santa marta c.f Alineación oficial del equipo 'santa marta c.f' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
santa marta c.f Alineación oficial del equipo 'santa marta c.f' en el partido 1 - 3 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa marta c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sean Woodhouse, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del santa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan santa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carl-Filip Klintfeldt des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): santa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carl-Filip Klintfeldt en un 1 contra 1 amb el porter César Castellet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Endre Amundsen gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però César Castellet va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 225 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Carl-Filip Klintfeldt gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Sung-Jeung Kim una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de César Castellet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El santa ho intentava per la dreta per mitjà de Kulno Suuremäe, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Sung-Jeung Kim gairebé va marcar per a santa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Hanno Kodde de santa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club Deportivo Naval

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fausto Hermosilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan José Vicente Rodríguez va estar a punt de posar per davant a CD Naval amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antony Johnstone va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Arturo Bustingorri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Vicente Rodríguez de CD Naval va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.