Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pioto fc (308845) - Gatuna C.F (799919) » 670514759: T65/J5/V

Liga 670514759 Información oficial sobre el partido 670514759 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.83 (5596)

HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 0 - 0 Gatuna C.F Alineación oficial del equipo 'Gatuna C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 2 - 1 Gatuna C.F Alineación oficial del equipo 'Gatuna C.F' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Blue&White

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Esteban Sánchez Valera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jock Smith va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Florent Dubois rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Esteban Sánchez Valera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Fernando Cirelluelo del Blue&White ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alessandro Giuntinelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentin Rudavin.

Gatuna C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gatuna va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Solano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Solano de Gatuna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.