Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

porrino team (1338132) - pioto fc (308845) » 670514748: T65/J3/V

Liga 670514748 Información oficial sobre el partido 670514748 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.83 (5596)

porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 2 - 1 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Aleksander Zybert (11') 1 - 0
1 - 1 Jasper Rader (47')
Ramón Garma (63') 2 - 1
porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 2 - 1 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 2 - 0 HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

porrino team

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Aleksander Zybert, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ramón Garma ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, porrino es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Gaber Kocjančič del porrino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Aleksander Zybert, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alexis Aubert. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Vicente Mazo Santolalla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Omar Figueroa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alexis Aubert de porrino va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yonah van Oudenallen.

HC Blue&White

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 en Jasper Rader va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Blue&White va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Florent Dubois es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Esteban Sánchez Valera, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Lorenzo Amoruso va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gabriel Micu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Esteban Sánchez Valera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.