Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinedenc City (1366045) - Balompédica (1593194) » 670514696: T65/J4/V

Liga 670514696 Información oficial sobre el partido 670514696 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.82 (5595)

Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido 3 - 0 Balompédica Alineación oficial del equipo 'Balompédica' en el partido
Krystian Zawistowski (26') 1 - 0
Krystian Zawistowski (36') 2 - 0
Matan Tiktin (56') 3 - 0
Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido 3 - 0 Balompédica Alineación oficial del equipo 'Balompédica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido 2 - 2 Balompédica Alineación oficial del equipo 'Balompédica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,1 % 38,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinedenc City

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Krystian Zawistowski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PND City.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, PND City va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Krystian Zawistowski, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 56 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Matan Tiktin va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francesco Chiariti per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Tõnu Hansson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Marc Mut va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Matan Tiktin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Andrei Borovină va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Balompédica

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lazăr Nedelcu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En César Mundo va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): BLP va tenir l'empat a l'abast de la mà quan César Mundo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar José Peña Ruiz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Julian Dober va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.