Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

StelutaMagica (1332596) - Los Recios de Gonzus (1433110) » 670514579: T65/J3/V

Liga 670514579 Información oficial sobre el partido 670514579 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.80 (5593)

StelutaMagica Alineación oficial del equipo 'StelutaMagica' en el partido 2 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Artur Radkowski (64') 1 - 0
Olaf Jan Praest (78') 2 - 0
StelutaMagica Alineación oficial del equipo 'StelutaMagica' en el partido 2 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
StelutaMagica Alineación oficial del equipo 'StelutaMagica' en el partido 2 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

StelutaMagica

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a StelutaMagica va ser Artur Radkowski.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, StelutaMagica va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Olaf Jan Praest, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Franciszek Cieluch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): StelutaMagica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Artur Radkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a StelutaMagica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joviano Granja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Olaf Jan Praest va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Olaf Jan Praest per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Bochini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de StelutaMagica va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Franciszek Cieluch va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Vescan de StelutaMagica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Recios de Gonzus

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Cándido Gargallo va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Bedoya, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Carlos Bedoya ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.