Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No vale entrayonar (1418843) - Minas Leon (491963) » 670514480: T65/J6/V

Liga 670514480 Información oficial sobre el partido 670514480 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.78 (5591)

No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 2 Minas Leon Alineación oficial del equipo 'Minas Leon' en el partido
Mariano de Rada (23') 1 - 0
1 - 1 Etienne Erlachner (26')
Julian Geierlehner (37') 2 - 1
2 - 2 David Hundegger (72')
No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 2 Minas Leon Alineación oficial del equipo 'Minas Leon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 3 Minas Leon Alineación oficial del equipo 'Minas Leon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No vale entrayonar

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Julian Geierlehner va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Entrayonar, Mariano de Rada, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Julian Geierlehner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Entrayonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Samuele Aversa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Kirill Petrishin ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Julian Geierlehner el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Perico Garardi per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felipe Javier Zamarro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rodrigo Laviña va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 89 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kirill Petrishin va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Minas Leon

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Etienne Erlachner va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador visitant David Hundegger va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 72 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Etienne Erlachner va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Hundegger quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Klaudio Batelić de Minas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.