Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragón team (1435100) - F.C.Merda Team (124927) » 670514364: T65/J5/V

Liga 670514364 Información oficial sobre el partido 670514364 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.76 (5589)

Aragón team Alineación oficial del equipo 'Aragón team' en el partido 1 - 1 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
0 - 1 Gaietà Arumí (10')
Verner Holmstrup (71') 1 - 1
Aragón team Alineación oficial del equipo 'Aragón team' en el partido 1 - 1 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aragón team Alineación oficial del equipo 'Aragón team' en el partido 3 - 0 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragón team

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Aragón s'esgargamellaven dempeus per esperonar Verner Holmstrup que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 71 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Aragón va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Wacław Kaszkacha va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Celestino Mattana va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aragón.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Béguet va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Aragón per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Gonzague Petit va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cemşit Kutsalan va ridiculitzar a en Enea Portulano amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de David Béguet hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el Aragón va posar setge sobre la defensa central visitant però en Verner Holmstrup no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Aragón Matteo Penzo quasi va assolir l'empat al minut 62 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de F.C.Merda va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gaietà Arumí, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): F.C.Merda van sortir al contraatac amb encert al minut 56, però Gaietà Arumí no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Enea Portulano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thoralf Bräu va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Vigalondo de F.C.Merda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.