Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fiñana C.F. (491552) - soriaclub (775973) » 670514219: T65/J11/V

Liga 670514219 Información oficial sobre el partido 670514219 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.73 (5586)

Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 3 - 2 soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido
0 - 1 Marius Ţiu (36')
0 - 2 Desidério Bermudes (40')
Manel Romero González (49') 1 - 2
Óscar Valdés Saavedra (60') 2 - 2
Antti Lähetkangas (66') 3 - 2
Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 3 - 2 soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 8 - 1 soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiñana C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): El Fiñana c.f no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Manel Romero González es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fiñana c.f s'esgargamellaven dempeus per esperonar Óscar Valdés Saavedra que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 60 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 190 Minuto 66 (Gol de falta): El Antti Lähetkangas va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Fiñana c.f. 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Pep Devall de Fiñana c.f va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 66 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Antti Lähetkangas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

soriaclub

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Marius Ţiu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Marius Ţiu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al soriaclub, un peu providencial d'en Desidério Bermudes va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Desidério Bermudes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Maratas Šalius. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcelo Marsal de soriaclub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.