Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabesa Furgol Clú (1580434) - SportingSiero (988568) » 670514111: T65/J12/V

Liga 670514111 Información oficial sobre el partido 670514111 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.71 (5584)

Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido 0 - 2 SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido
0 - 1 Manuel Cañaveras (35')
0 - 2 Rogèr Vilaró (73')
Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido 0 - 2 SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido 2 - 1 SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,5 % 30,1 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vello Spur F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Matthias Reinhardt va ridiculitzar a en Víctor Mompó amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Tobiasz Kamyszek va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Vello va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raúl Navarra la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Enrique Del Naranjo de Vello va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.

SportingSiero

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): SportingSi va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 35. Manuel Cañaveras va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Rogèr Vilaró des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a SportingSi va estar a punt d'arribar en un córner. En Víctor Gonzalo Buey va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de SportingSi, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nani Kxao Sirimou va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Rogèr Vilaró va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Melchor Caballón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Faxildo Pedraio de SportingSi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.