Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bictorioso (1332365) - Al Igual No (1434259) » 670514096: T65/J8/V

Liga 670514096 Información oficial sobre el partido 670514096 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.71 (5584)

bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 2 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Jomoh Bujosi (10') 1 - 0
1 - 1 Marcel Belda (71')
Josep Carles Cervós (86') 2 - 1
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 2 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 1 - 0 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bictorioso

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, el bictorioso va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jomoh Bujosi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els seguidors del bictorioso contenien la respiració mentre en Josep Carles Cervós s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Alfonso Valdés Correa va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Jomoh Bujosi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Jaime Muñoz gairebé va marcar per a bictorioso des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Gorostazu de bictorioso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Al Igual No

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Marcel Belda va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Igual, al minut 71. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio Pablos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Jesús Botaya va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Raül Tolós, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Igual va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marco Antonio Castillo va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 29 minuts, el Igual va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Igual, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Marcel Belda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.