Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinamo de mi bici (309003) - bictorioso (1332365) » 670514083: T65/J5/V

Liga 670514083 Información oficial sobre el partido 670514083 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.71 (5584)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 3 - 4 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Saturdi Lamiano (6') 1 - 0
Konradin Zawrel (26') 2 - 0
2 - 1 Jaime Muñoz (72')
2 - 2 Jomoh Bujosi (75')
Saturdi Lamiano (78') 3 - 2
3 - 3 Josep Carles Cervós (80')
3 - 4 Aurubilitu Parrazar (84')
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 3 - 4 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 4 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

 • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Saturdi Lamiano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de dinamo.
 • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Konradin Zawrel va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
 • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del dinamo contenien la respiració mentre en Saturdi Lamiano s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Lázaro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Saturdi Lamiano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Noah Birney una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Josema Torrellas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Noah Birney, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): dinamo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Diego Lázaro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentin Lore de dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

bictorioso

Goles Goles

 • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aurubilitu Parrazar sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jaime Muñoz que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
 • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Jomoh Bujosi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
 • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Josep Carles Cervós, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 80.
 • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El contraatac de bictorioso va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Aurubilitu Parrazar va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 4!

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Aurubilitu Parrazar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
 • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El bictorioso va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Aurubilitu Parrazar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

 • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alfonso Valdés Correa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.