Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Israelo's Boys (1461433) - SportingSiero (988568) » 670514078: T65/J4/V

Liga 670514078 Información oficial sobre el partido 670514078 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.71 (5584)

Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 3 - 1 SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido
Nadav Nachlieli (7') 1 - 0
1 - 1 Faxildo Pedraio (29')
Nadav Nachlieli (54') 2 - 1
Nadav Nachlieli (78') 3 - 1
Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 3 - 1 SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 2 - 1 SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,7 % 10,1 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Israelo's Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Israelo's va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Nadav Nachlieli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 54 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Nadav Nachlieli llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Nadav Nachlieli es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Hassen Boudjellal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josep Rovirola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nadav Nachlieli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oriol Romero Ojea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Oriol Romero Ojea arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Oriol Romero Ojea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Oriol Romero Ojea va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yoeri Schmidt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

SportingSiero

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Seran Peláez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SportingSi, un peu providencial d'en Faxildo Pedraio va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Collado.