Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Igual No (1434259) - AD Pétrola (1433709) » 670514071: T65/J2/V

Liga 670514071 Información oficial sobre el partido 670514071 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.71 (5584)

Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 2 - 0 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Miguel Millán (14') 1 - 0
Marco Antonio Castillo (76') 2 - 0
Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 2 - 0 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 1 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Igual No

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Miguel Millán, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pétrola. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marco Antonio Castillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Igual es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Igual van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Christodoulos Dialektos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marco Antonio Castillo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Miguel Millán no va ser aprofitada per en Jesús Botaya que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Rivas de Igual amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AD Pétrola

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Monsalve ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Pétrola creava perill des de la dreta al minut 20, però en Gabriel Hoop, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a José Milanos desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Óscar Anganga sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Alan Mutis va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gabriel Hoop va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Alan Mutis va encarar al porter al 74, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Óscar Anganga va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gabriel Hoop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Monsalve es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.