Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Pétrola (1433709) - messi15 (1580434) » 670514069: T65/J1/V

Liga 670514069 Información oficial sobre el partido 670514069 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.71 (5584)

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 1 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
0 - 1 王 (Wang) 繼銘 (Jiming) (5')
Ulises Landín (19') 1 - 1
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 1 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 1 Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Ulises Landín s'emportà una gran ovació del públic local al minut 19, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gideon Amo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Rafael Monsalve va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pétrola se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gideon Amo de Pétrola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vello Spur F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Vello 王 (Wang) 繼銘 (Jiming) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan 王 (Wang) 繼銘 (Jiming) va estar a punt de posar per davant a Vello amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Jiménez Umbral va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matthias Reinhardt que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Pere Subirà quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Víctor Jiménez Umbral, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Navarra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tobiasz Kamyszek va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pere Subirà va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Vello va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Jiménez Umbral va desviar el xut final de 王 (Wang) 繼銘 (Jiming) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Subirà de Vello va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.