Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldehuela de Liestos (310897) - hummersb (1332190) » 670513919: T65/J6/V

Liga 670513919 Información oficial sobre el partido 670513919 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.68 (5581)

Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 1 - 1 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
0 - 1 Taddäus Godau (49')
Joan Enric Ripoll (81') 1 - 1
Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 1 - 1 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 2 - 0 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldehuela de Liestos

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Aldehuela amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Joan Enric Ripoll en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Håkan Jeppsson no va ser aprofitada per en Luis Miguel Espósito que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Quintero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Håkan Jeppsson de Aldehuela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Enric Ripoll es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

hummersb

Goles Goles

  • 170 Minuto 49 (Gol de falta): hummersb va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Taddäus Godau.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Dailos Castellbo? Un error clamorós seu va donar a Håkan Jeppsson una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): hummersb va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Manuel Mellado va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Taddäus Godau va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.