Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kanutito FC (1457334) - Kapazillas (485596) » 670513898: T65/J1/V

Liga 670513898 Información oficial sobre el partido 670513898 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.68 (5581)

MIQUELETS F.C Alineación oficial del equipo 'MIQUELETS F.C' en el partido 1 - 2 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
0 - 1 Aaro Jalo (3')
0 - 2 Stefan Matuszyk (8')
Piersandro Angiò (79') 1 - 2
MIQUELETS F.C Alineación oficial del equipo 'MIQUELETS F.C' en el partido 1 - 2 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MIQUELETS F.C Alineación oficial del equipo 'MIQUELETS F.C' en el partido 2 - 0 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIQUELETS F.C

Goles Goles

  • 187 Minuto 79 (Gol tiro lejano): En Shalva Jishkariani conduïa pel cercle central i, veient a en Piersandro Angiò desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Köbi Gülle tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Marian Petrescu ja els havia advertit que el porter contrari, en Ramin Wieninger, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): MIQUELETS va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Demetriusz Machnio va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Kapazillas

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Kapazillas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Aaro Jalo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Stefan Matuszyk va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Kapazillas, al minut 8. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcin Ickiewicz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Basilio Estévez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.