Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aparta que voy (120011) - Los Pesabuches (1364933) » 670513865: T65/J6/V

Liga 670513865 Información oficial sobre el partido 670513865 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.67 (5580)

Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 0 - 1 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
0 - 1 Jairo Iturbe (25')
Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 0 - 1 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 2 - 0 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
Tiene mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparta que voy

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bosco Kronseder va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Józef Pituch del Aparta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Aparta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Józef Pituch va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Gaetano Maniscalco va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aparta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Gaetano Maniscalco de Aparta va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 66, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Gaetano Maniscalco va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Józef Pituch hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ivan Velichkov de Aparta va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Sebastian Okotie de Aparta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mechislav Kostionov.

Los Pesabuches

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Pesabuches va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jairo Iturbe, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Alfonso Briones quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lyle Shields, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eloy Zarco es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Pesabuches van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Jairo Iturbe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Corme de Pesabuches amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.