Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Alua FC (1600168) - Sirious Furon (1415646) » 670513534: T65/J8/V

Liga 670513534 Información oficial sobre el partido 670513534 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.61 (5574)

Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido 0 - 2 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
0 - 1 Eugen Alexandru (10')
0 - 2 Salvador Viana (53')
Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido 0 - 2 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido 2 - 0 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Alua FC

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Alcides Correa ja els havia advertit que el porter contrari, en Ricardo 'Araña Negra' Labarca, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Al minut 38 un refús amb el peu d'en Ricardo 'Araña Negra' Labarca va anar a parar als peus del Rafael Vieira que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Rayo tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Luis Labraga ho va intentar al minut 44 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alcides Correa de Rayo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sirious Furon

Goles Goles

  • 105 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 10, Solmaz Korkut va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Eugen Alexandru, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Solmaz Korkut va descol·locar totalment la defensa contrària i Salvador Viana no va perdonar i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sirious, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Johann Peter Rautter va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Maximiliano Reis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sirious va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Solmaz Korkut va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Elías Desportell de Sirious va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvador Viana de Sirious la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.