Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las caballas locas (1598928) - GaliciaTeam (124188) » 670513440: T65/J12/V

Liga 670513440 Información oficial sobre el partido 670513440 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.59 (5572)

las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 2 - 1 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
Lambert Pedrós (20') 1 - 0
Alejandro Gutiérrez (64') 2 - 0
2 - 1 François Maurin (81')
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 2 - 1 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 1 - 0 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las caballas locas

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Lambert Pedrós, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a caballas i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 64 minuts de joc. Mentre en Alejandro Gutiérrez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Manuel Varas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Alejandro Gutiérrez es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): caballas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Simón Campos des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jhonathan Villarreal de caballas es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jhonathan Villarreal de caballas per doble groga al minut 78.

GaliciaTeam

Goles Goles

  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 81, Javier Ramírez va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a François Maurin que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Manuel Varas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hendrik Aardewijn estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GaliciaTeam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sándor Szépi va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El GaliciaTeam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Hendrik Aardewijn va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nestori Tarkki de GaliciaTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dagan Kaplinski.