Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magic Plantinar (801870) - las caballas locas (1598928) » 670513401: T65/J2/V

Liga 670513401 Información oficial sobre el partido 670513401 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.59 (5572)

Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido 1 - 1 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
0 - 1 Clément Gauduchon (10')
Giovanni Buzzi (41') 1 - 1
Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido 1 - 1 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido 2 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magic Plantinar

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Bento Duarte Neto va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Plantinar, Giovanni Buzzi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

las caballas locas

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Clément Gauduchon va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Maksim Radović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de caballas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Carlos Cutanda, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jhonathan Villarreal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de caballas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lambert Pedrós, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Jochen Sielmann, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Simón Campos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de caballas, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Juan Carlos Cutanda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.