Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dimonis del Boch (307787) - Lokomotiv d'Asturies (775457) » 670513205: T65/J9/V

Liga 670513205 Información oficial sobre el partido 670513205 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.55 (5568)

Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido 2 - 3 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
0 - 1 Atanas Marinov (2')
Javier Medina Almeida (23') 1 - 1
1 - 2 Artur Alzamora (28')
1 - 3 Atanas Marinov (31')
Seymour Floyd (84') 2 - 3
Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido 2 - 3 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido 2 - 2 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dimonis del Boch

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Boch s'esgargamellaven dempeus per esperonar Javier Medina Almeida que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 23 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Seymour Floyd va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Kees van Adrichem va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boch va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xabier Aranieta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Stavros Kesanopoulos va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Atanas Marinov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a LOK_AST.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Artur Alzamora va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Atanas Marinov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Sergio Ustariz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Ramírez es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Gaxen Atanes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Karol Gryszka va estar atent i va desviar la pilota a córner.