Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

llimacs again (435538) - Lokomotiv d'Asturies (775457) » 670513193: T65/J7/V

Liga 670513193 Información oficial sobre el partido 670513193 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.55 (5568)

llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 2 - 1 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Mladen Supičić (12') 1 - 0
Roham Afzalnejad (36') 2 - 0
2 - 1 Gaxen Atanes (89')
llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 2 - 1 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 2 - 1 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,2 % 7,2 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llimacs again

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mladen Supičić va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, llimacs, al minut 12. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el llimacs va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Roham Afzalnejad, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Rob Hessell es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jhen Homero Garrido, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de LOK_AST no defallien en cap moment. Producte d'això, en Gaxen Atanes va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): LOK_AST va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Polit va desviar el xut final de Alberto Gilbert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): LOK_AST va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Billy Muirhead es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José Ignacio Rubio Cerro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): En Billy Muirhead, al minut 32 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Stanisław Kirstein el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): LOK_AST va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): LOK_AST van seguir progressant per la banda dreta. Alberto Gilbert va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 65 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José Ignacio Rubio Cerro amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Alzamora.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaxen Atanes de LOK_AST va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.