Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patatasbravas (796502) - Dimonis del Boch (307787) » 670513182: T65/J4/V

Liga 670513182 Información oficial sobre el partido 670513182 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.55 (5568)

Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 2 Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido
Luiz Alberto Dourado (8') 1 - 0
1 - 1 Josu Villanueva (30')
Aderbal Bernacchi (31') 2 - 1
2 - 2 Willman Rivadeneira (37')
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 2 Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 5 - 1 Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatasbravas

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Luiz Alberto Dourado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Patatasbravas va ser Aderbal Bernacchi.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 11 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alois Wienen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Kas Poons hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luiz Alberto Dourado havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Alois Wienen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Patatasbravas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salaheddine Nessam ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Patatasbravas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Louis Hjortnæs, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo César Macedo de Patatasbravas es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Dimonis del Boch

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Josu Villanueva va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Boch van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 37, quan Willman Rivadeneira va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Kees van Adrichem va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Björn Vana va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xabier Aranieta de Boch va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seymour Floyd.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josu Villanueva de Boch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.