Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAD Maresme C (314266) - Patatasbravas (796502) » 670513181: T65/J3/V

Liga 670513181 Información oficial sobre el partido 670513181 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.55 (5568)

RCD Imperial Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial' en el partido 3 - 3 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
Jenaro Gosategi (30') 1 - 0
1 - 1 Co Bernolet (31')
Salvador Pulgar (54') 2 - 1
2 - 2 Aderbal Bernacchi (75')
Enrique Escobedo (76') 3 - 2
3 - 3 Eduardo César Macedo (77')
RCD Imperial Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial' en el partido 3 - 3 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Imperial Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial' en el partido 2 - 1 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Imperial

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Jenaro Gosategi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RCDI es posava per davant!
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Salvador Pulgar de RCDI aconseguir un gol al minut 54 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): RCDI prenia la batuta de l'encontre al minut 76, quan en Enrique Escobedo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Enrique Escobedo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RCDI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Efstathios Yiasemis va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Björn Vana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Efstathios Yiasemis de RCDI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Patatasbravas

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 31 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Co Bernolet de Patatasbravas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Als 75 minuts de partit, Aderbal Bernacchi de Patatasbravas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Eduardo César Macedo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de David Gualba, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Edgar Mercado no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Eduardo César Macedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Gualba, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Alex Cugerean va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aderbal Bernacchi va ridiculitzar a en Titus Colpa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.