Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valientes (776145) - Lokomotiv d'Asturies (775457) » 670513177: T65/J2/V

Liga 670513177 Información oficial sobre el partido 670513177 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.55 (5568)

Decasa FC Alineación oficial del equipo 'Decasa FC' en el partido 1 - 3 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Cédric Goncalves (25') 1 - 0
1 - 1 Artur Alzamora (33')
1 - 2 Billy Muirhead (65')
1 - 3 José Ignacio Rubio Cerro (90')
Decasa FC Alineación oficial del equipo 'Decasa FC' en el partido 1 - 3 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Decasa FC Alineación oficial del equipo 'Decasa FC' en el partido 0 - 1 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Decasa FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Decasa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 25, quan Cédric Goncalves, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cédric Goncalves va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Frederik Gwinner, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Decasa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alastair MacKernachan va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Decasa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Moriel Sternberg, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Artur Alzamora de LOK_AST marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 65, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Billy Muirhead es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 107 Minuto 90 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): LOK_AST, gràcies a les conegudes canonades d'en José Ignacio Rubio Cerro, va situar el 1 - 3 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LOK_AST que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gaxen Atanes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Lyubomir Antonov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fernando Gazo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Gazo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Billy Muirhead de LOK_AST la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Fortià Cervera de LOK_AST va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.