Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

infanteria (119395) - loj notillas (799475) » 670513160: T65/J12/V

Liga 670513160 Información oficial sobre el partido 670513160 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.54 (5567)

infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido 1 - 1 loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido
0 - 1 Bertrand Luttikhuis (49')
Saif Abdulrazaq Al-Jashmy (78') 1 - 1
infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido 1 - 1 loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido 2 - 1 loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

infanteria

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Renzo Magliacane va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de infanteria se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El infanteria va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Renzo Magliacane la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Jean-Sébastien Vayer del infanteria ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jean-Sébastien Vayer de infanteria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Jean-Sébastien Vayer de infanteria va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Renzo Magliacane de infanteria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

loj notillas

Goles Goles

  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Bertrand Luttikhuis va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 49 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Giovanni Oquendo se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Saif Abdulrazaq Al-Jashmy que va anotar el 1 - 1 per a infanteria sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): notillas va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Serdar Örnek va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): notillas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Heliodoro Manso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Bertrand Luttikhuis va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.