Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loj notillas (799475) - infanteria (119395) » 670513122: T65/J3/V

Liga 670513122 Información oficial sobre el partido 670513122 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.54 (5567)

loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido 0 - 0 infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido 2 - 0 infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loj notillas

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Giovanni Oquendo va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giovanni Oquendo va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): notillas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Luis Sáenz López va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

infanteria

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): infanteria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sorin Duică va desviar el xut final de Renzo Magliacane després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Saif Abdulrazaq Al-Jashmy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del infanteria que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Saif Abdulrazaq Al-Jashmy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Sébastien Vayer de infanteria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Sébastien Vayer va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que infanteria va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.