Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Valencia (1457512) - Catalunya (31032) » 670513105: T65/J12/V

Liga 670513105 Información oficial sobre el partido 670513105 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.53 (5566)

Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido 2 - 4 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
0 - 1 Juan Sierra (9')
Javier Baena (37') 1 - 1
1 - 2 Florent Rousseau (51')
Ignacio Porras (65') 2 - 2
2 - 3 Juan Sierra (70')
2 - 4 Marcos Oliver (79')
Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido 2 - 4 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido 2 - 0 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Valencia

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Valencia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Javier Baena, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Passat el minut 65 de joc, Ignacio Porras facilitava les coses al Valencia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Valencia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Acción en un 1 contra 1 amb el porter Sebastián Idiáquez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tomàs Companys de Valencia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xavier Palanca va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Jesús González de Orbón va estar a punt d'empatar per a Valencia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sebastián Idiáquez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Xavier Palanca hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eduardo Huarte! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Valencia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Xavier Palanca des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Sergio Lázaro va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús González de Orbón de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Catalunya

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Juan Sierra va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Catalunya, al minut 9. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Catalunya sabia com jugar al contraatac, i al minut 51, Florent Rousseau va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Catalunya. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Juan Sierra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Catalunya va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 79, quan Marcos Oliver, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 27, el Catalunya estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Florent Rousseau va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Florent Rousseau ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benedek Kardos de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.