Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangra Porco (433636) - ArmandoBulla (119443) » 670513075: T65/J5/V

Liga 670513075 Información oficial sobre el partido 670513075 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.53 (5566)

Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 0 - 0 ArmandoBulla Alineación oficial del equipo 'ArmandoBulla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 0 - 1 ArmandoBulla Alineación oficial del equipo 'ArmandoBulla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sangra Porco

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sangra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Angel Arbov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Alejandro Sáinz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sangra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Angel Arbov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

ArmandoBulla

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Stephen Doolaard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En David Galdós, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Gerjan Schipperijn de ArmandoBulla, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lữ Đình Nghĩa va fer al minut 51 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jurrie Vollebrecht, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 53, quan en Walter Fielmann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Faris Akrapović, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 57 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Gorcoa de ArmandoBulla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Abib Salem de ArmandoBulla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lữ Đình Nghĩa de ArmandoBulla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.