Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ArmandoBulla (119443) - Casas Deportivo (1430321) » 670513058: T65/J1/V

Liga 670513058 Información oficial sobre el partido 670513058 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.53 (5566)

ArmandoBulla Alineación oficial del equipo 'ArmandoBulla' en el partido 0 - 2 CSK DE CASBAS Alineación oficial del equipo 'CSK DE CASBAS' en el partido
0 - 1 Kofi Badu (35')
0 - 2 Andrei Dincă (52')
ArmandoBulla Alineación oficial del equipo 'ArmandoBulla' en el partido 0 - 2 CSK DE CASBAS Alineación oficial del equipo 'CSK DE CASBAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ArmandoBulla Alineación oficial del equipo 'ArmandoBulla' en el partido 2 - 0 CSK DE CASBAS Alineación oficial del equipo 'CSK DE CASBAS' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ArmandoBulla

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): ArmandoBulla per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Faris Akrapović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): ArmandoBulla va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Faris Akrapović va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Jurrie Vollebrecht de ArmandoBulla va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Gorcoa de ArmandoBulla es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.

CSK DE CASBAS

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 35 minuts quan Kofi Badu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a CASBAS.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Andrei Dincă de CASBAS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Abdelmouqaddim Tamsamani va entorpir al marcador d'en Andrija Petrović per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Paolo Rinnaudo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Paolo Rinnaudo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kofi Badu de CASBAS es va guanyar la targeta groga merescudament.