Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gente de Castellon (492507) - A. C. Saramagho (314808) » 670512775: T65/J14/V

Liga 670512775 Información oficial sobre el partido 670512775 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.47 (5560)

Gente de Castellon Alineación oficial del equipo 'Gente de Castellon' en el partido 0 - 5 Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido
0 - 1 Nacho Orbáiz (39')
0 - 2 José Andrés Álvaro (43')
0 - 3 Juan Toro Guzmán (44')
0 - 4 Juan Romero (78')
0 - 5 Juan Romero (81')
Gente de Castellon Alineación oficial del equipo 'Gente de Castellon' en el partido 0 - 5 Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gente de Castellon Alineación oficial del equipo 'Gente de Castellon' en el partido 0 - 3 Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gente de Castellon

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Angel Reascos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Josepe Eguenetxea de Castellon va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Oihenart Muñabe no oblidarà el que li va passar durant el minut 50. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Iraultza Dudagoiti, el jugador de Castellon va ser expulsat al minut 52.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Raúl Soto Camino de Castellon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Canet F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Canet es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nacho Orbáiz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En José Andrés Álvaro va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Juan Toro Guzmán va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Canet va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Juan Romero va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 81 pels visitants. En Juan Romero va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nacho Orbáiz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Canet que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Roldán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Roldán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Romero després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cyryl Micewicz va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelhakam El-Arouï de Canet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.