Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santo Angel (995563) - Celta de Argés (122717) » 670512762: T65/J11/V

Liga 670512762 Información oficial sobre el partido 670512762 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.47 (5560)

Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido 2 - 1 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
Ambrosio Puente (39') 1 - 0
1 - 1 Matthieu Bouche (52')
Igor Sechko (69') 2 - 1
Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido 2 - 1 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido 2 - 0 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santo Angel

Goles Goles

  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Raül Salat de Santo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ambrosio Puente que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 69 gràcies a la jugada de Igor Sechko, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Santo Shyam Sharma quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Winston Ramondt l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Raül Salat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Santo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Ordóñez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abundio Villagarcía.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Santo va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Winston Ramondt va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Santo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ambrosio Puente en un 1 contra 1 amb el porter Abundio Villagarcía, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Stanislav Dyatchin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ambrosio Puente va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Raül Salat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Papuchis CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Matthieu Bouche per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Leevi Ala-Outinen va estar a punt de posar per davant a Papuchis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vicente Cayas va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Papuchis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Matthieu Bouche va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.