Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

residencial palau (773187) - arrasador (1332700) » 670512718: T65/J13/V

Liga 670512718 Información oficial sobre el partido 670512718 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.46 (5559)

residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 1 - 2 arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido
0 - 1 Rafael Palacios (2')
Carlos Elguezua (37') 1 - 1
1 - 2 Kareem Samuel (67')
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 1 - 2 arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 3 - 0 arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

residencial palau

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Carlos Elguezua s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Zas Oseira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 25 minuts, en Salvador Colomà no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Páramo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Pablo Gandía va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): residencial va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Chicharro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Israël Diraison.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Òscar Socíes del residencial ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Gandía! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

arrasador

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Rafael Palacios donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kareem Samuel quedar desmarcat i marcar per a arrasador al minut 67. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Maksim Garev va ridiculitzar a en Raúl Vayá amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Khalil Fegurouch va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rafael Palacios, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Maksim Garev va marxar de Raúl Vayá en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de arrasador van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.