Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meruquinos FC (1371736) - KBZ TEAM (800532) » 670512540: T65/J11/V

Liga 670512540 Información oficial sobre el partido 670512540 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.43 (5556)

Meruquinos FC Alineación oficial del equipo 'Meruquinos FC' en el partido 2 - 2 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
Pablo Bueno (8') 1 - 0
1 - 1 Fèlix Cunillé (26')
1 - 2 Kaskazini Kasembe (71')
José Solar (86') 2 - 2
Meruquinos FC Alineación oficial del equipo 'Meruquinos FC' en el partido 2 - 2 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meruquinos FC Alineación oficial del equipo 'Meruquinos FC' en el partido 0 - 1 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meruquinos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Bueno, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Meruquinos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Meruquinos va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en José Solar rematés de volea a la xarxa. El 2 - 2 pujava al marcador al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Meruquinos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gherardo Pomarè, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Meruquinos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Bueno, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

KBZ TEAM

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Fèlix Cunillé que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kaskazini Kasembe es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): TEAM va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kaskazini Kasembe es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Joango Narrubitza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nechemya Dagan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Markus Andreasson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.