Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bierzo Roebucks (1369951) - cOcOn (119478) » 670512515: T65/J5/V

Liga 670512515 Información oficial sobre el partido 670512515 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.43 (5556)

Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 1 - 0 cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido
Pessi Toivakainen (69') 1 - 0
Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 1 - 0 cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido 3 - 1 cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierzo Roebucks

Goles Goles

  • 120 Minuto 69 (Gol de falta): Pessi Toivakainen va donar a Roebucks un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eric Deelen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Roebucks per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Pessi Toivakainen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Roebucks va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miroslav Stupar en un 1 contra 1 amb el porter Clyde Dinzey, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emin Mehmet Medet va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Clyde Dinzey va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Roebucks per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hildemar Niederrad, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Roebucks va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Emin Mehmet Medet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Constantin Leahu va entorpir al marcador d'en Enrico Verdicchio per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Hildemar Niederrad de Roebucks gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): László Tripon de Roebucks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

cOcOn

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Dainius Janiutkinas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Danny Ogle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 225 Minuto 91 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Benoît Autret de cOcOn va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Parrael de cOcOn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.