Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

foodballers FC (122945) - Villarredoms (313686) » 670512360: T65/J8/V

Liga 670512360 Información oficial sobre el partido 670512360 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.40 (5553)

Mehmet Alineación oficial del equipo 'Mehmet' en el partido 1 - 2 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
0 - 1 Sven-Gösta Bernquist (52')
0 - 2 Jesús Gualba (54')
Luka Ustić (73') 1 - 2
Mehmet Alineación oficial del equipo 'Mehmet' en el partido 1 - 2 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mehmet Alineación oficial del equipo 'Mehmet' en el partido 0 - 4 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mehmet

Goles Goles

  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aurélio Marques va treure un córner llarg cap al segon pal que en Luka Ustić, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Al minut 5, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Viešvilas Drobinovas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Carlos Barrero va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolás Suárez de Mehmet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Villarredoms

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 52 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villa's. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sven-Gösta Bernquist xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 190 Minuto 54 (Gol de falta): En Jesús Gualba va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Villa's va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kian Sarhangi va desviar el xut final de César García Sala després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): El Villa's va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 28 amb un llançament de falta perillós. En Arcelino Cabral però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Arcelino Cabral va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 34. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Villa's quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jordan Seller va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Adrián Cabañero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Villa's va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Kian Sarhangi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jordan Seller, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ramon Àngel Albentosa al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Gualba de Villa's la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.