Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

foodballers FC (122945) - F.C. Real Murcia (1456965) » 670512335: T65/J1/V

Liga 670512335 Información oficial sobre el partido 670512335 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.40 (5553)

Mehmet Alineación oficial del equipo 'Mehmet' en el partido 4 - 1 F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido
Paolo Ancco (4') 1 - 0
Viešvilas Drobinovas (33') 2 - 0
2 - 1 Rubén Nebot (38')
Nicolás Suárez (54') 3 - 1
Luka Ustić (77') 4 - 1
Mehmet Alineación oficial del equipo 'Mehmet' en el partido 4 - 1 F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mehmet Alineación oficial del equipo 'Mehmet' en el partido 6 - 0 F.C. Real Murcia Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Murcia' en el partido
Tiene mala suerte 6.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mehmet

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Paolo Ancco va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mehmet.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Mehmet va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Viešvilas Drobinovas des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Florian Hodnik va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 54 de joc. Nicolás Suárez es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Mehmet va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luka Ustić va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Costabal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Paolo Ancco va sorprendre Alin Boţoc amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Florian Hodnik es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Lapuente Martínez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Manuel Costabal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alin Boţoc va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Ancco de Mehmet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Real Murcia

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 38 i semblava que Murcia desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rubén Nebot va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fernando Tío Sánchez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 敖 (Ao) 天友 (Tianyou) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.