Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anar Fent H.C. (488401) - R.Ferrol (995586) » 670512324: T65/J13/V

Liga 670512324 Información oficial sobre el partido 670512324 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.39 (5552)

Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 2 - 2 R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido
Ortfried Limpach (14') 1 - 0
Ortfried Limpach (69') 2 - 0
2 - 1 Tomasz Slesarczyk (76')
2 - 2 Tomasz Slesarczyk (78')
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 2 - 2 R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 0 - 1 R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anar Fent H.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Anar Fent, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Ortfried Limpach per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Ortfried Limpach va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): El Anar Fent va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jordi Andreu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Pascual Arana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anar Fent va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Pascual Arana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mateja Kutlagić de Anar Fent va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Étienne Bayart de Anar Fent va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Juerga.

R.Ferrol

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Tomasz Slesarczyk de R.Ferrol després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Jesús Grima va pentinar un córner cap al segon pal que Tomasz Slesarczyk va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): En Sergio Albacete, al minut 2 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Pedro Cabranes el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El R.Ferrol creava perill des de la dreta al minut 40, però en Gaffar Sirmen, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Juan Carlos Pérez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Sergio Albacete amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.