Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC PERLAS TEAM (992650) - Anar Fent H.C. (488401) » 670512317: T65/J12/V

Liga 670512317 Información oficial sobre el partido 670512317 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.39 (5552)

Scorpion OK Alineación oficial del equipo 'Scorpion OK' en el partido 1 - 3 Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido
Víctor Veintimilla (20') 1 - 0
1 - 1 Jordi Andreu (55')
1 - 2 Alberto Santibáñez (83')
1 - 3 Ermegildo Austria (84')
Scorpion OK Alineación oficial del equipo 'Scorpion OK' en el partido 1 - 3 Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Scorpion OK Alineación oficial del equipo 'Scorpion OK' en el partido 5 - 0 Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido
Es un cenizo 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpion OK

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Scorpion contenien la respiració mentre en Víctor Veintimilla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Denis Yumashev gairebé va marcar per a Scorpion des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Víctor Veintimilla del Scorpion ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Víctor Veintimilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Scorpion se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diogo Guedes de Scorpion es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Anar Fent H.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jordi Andreu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 83, quan Alberto Santibáñez va posar els visitants Anar Fent per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Anar Fent augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ermegildo Austria es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nikos Gonidakis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pedro Cabranes va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Pedro Cabranes va estar a punt de posar per davant a Anar Fent amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rendert Runderkamp va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anar Fent va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Santibáñez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.