Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masnou Kennediers F.C. (994413) - Jedi_KaRuRoSu (1339532) » 670512200: T65/J10/V

Liga 670512200 Información oficial sobre el partido 670512200 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.37 (5550)

Masnou Kennediers F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou Kennediers F.C.' en el partido 2 - 2 Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido
Álvaro Ezcaray (2') 1 - 0
1 - 1 Joan Casolà (7')
Manolo Zubieta (30') 2 - 1
2 - 2 Pedro Peñalver (67')
Masnou Kennediers F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou Kennediers F.C.' en el partido 2 - 2 Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Masnou Kennediers F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou Kennediers F.C.' en el partido 2 - 3 Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 8,9 % 68,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masnou Kennediers F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Álvaro Ezcaray, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kennediers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Manolo Zubieta va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Kennediers.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Miguel Pardo Saenz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manolo Zubieta va entorpir al marcador d'en Sascha Walcher per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cristóbal Marín Alonso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martxel Aulestiarte va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Kennediers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Sascha Walcher va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 162 Minuto 7 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 7, quan Joan Casolà va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Pedro Peñalver que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Xavi Garrigues quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Marcos Monferrato, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jordi Comes va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Jedi_KaRuRoSu va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bogdan Neguţoiu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joan Casolà ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.