Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hugo PFRVCRML (991027) - C.F. La Resaka (119951) » 670512173: T65/J3/V

Liga 670512173 Información oficial sobre el partido 670512173 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.37 (5550)

Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 4 - 0 C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido
Silvester Müller (51') 1 - 0
Juan Elías Magnin (55') 2 - 0
Juan Elías Magnin (59') 3 - 0
Vojtěch Hubal (90') 4 - 0
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 4 - 0 C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 1 - 1 C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido
Tiene bastante suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): PFRVCRML va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 51 Silvester Müller va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PFRVCRML a 2 - 0. Juan Elías Magnin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Elías Magnin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a PFRVCRML.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vojtěch Hubal de PFRVCRML va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Claudio Nale va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PFRVCRML se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Marcelo Saavedra de PFRVCRML va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.F. La Resaka

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Resaka va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Tạ Sắc va quedar-se sol davant el porter Paulo Dalza, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Sören Torben Blaschko quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Krzysztof Kaliszewski que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Christopher Billerbeck va xutar magistralment una falta al minut 31 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Resaka van sortir al contraatac al minut 33, però Alfred Blankendaal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Resaka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paulo Dalza va desviar el xut final de Aucán Peirano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Moritz Blumstein va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paulo Dalza va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Alfred Blankendaal va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Paulo Dalza.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mohammed Darwich Mido de Resaka es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sören Torben Blaschko de Resaka es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.