Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROYAL OCB (1414943) - EXTREMADURA CF ASCENSO (993915) » 670512166: T65/J2/V

Liga 670512166 Información oficial sobre el partido 670512166 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.37 (5550)

Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido 0 - 1 asturvicen Alineación oficial del equipo 'asturvicen' en el partido
0 - 1 Víctor Hierro (61')
Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido 0 - 1 asturvicen Alineación oficial del equipo 'asturvicen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido 2 - 0 asturvicen Alineación oficial del equipo 'asturvicen' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makaby Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Returns per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Atanas Ananiev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Augustine Adade va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Returns va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 60 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Franco Lusitani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Diego Hernán Correnti va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Maik Kulle va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

asturvicen

Goles Goles

  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de asturvicen va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Víctor Hierro, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del asturvicen sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Danila Turushkin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Gelcem va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de asturvicen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Danila Turushkin, però el porter rival va fer una gran aturada.