Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VilaCity FC (1457592) - lincoln barrows (1584585) » 670512141: T65/J9/V

Liga 670512141 Información oficial sobre el partido 670512141 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.36 (5549)

Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 3 - 0 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
Aria Beshgard (5') 1 - 0
Rickard Wiborg (31') 2 - 0
Valeriy Mishin (63') 3 - 0
Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 3 - 0 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 3 - 1 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziro Club Sportivo

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 5 minuts, Aria Beshgard va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sportivo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rickard Wiborg des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Valeriy Mishin va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, Zdzisław Piskuła gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Humbert d’Hamecourt de Sportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Eric Pi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Sportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Humbert d’Hamecourt, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Aria Beshgard gairebé va marcar per a Sportivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Ramon Bover una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Iso Loeber va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Elduayen.

lincoln barrows

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip lincoln Simeon Zhechev quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Siegmund Buchwaldt l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Marcel Valdman va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rodrigo Alejandro Dragosetti no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrian-Mihai Dănel de lincoln es va guanyar la targeta groga merescudament.