Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lincoln barrows (1584585) - Miguelito U.D. (125514) » 670512120: T65/J4/V

Liga 670512120 Información oficial sobre el partido 670512120 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.36 (5549)

lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 1 - 0 Cimata C.F. Alineación oficial del equipo 'Cimata C.F.' en el partido
Vladimir Bnatov (71') 1 - 0
lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 1 - 0 Cimata C.F. Alineación oficial del equipo 'Cimata C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 1 - 2 Cimata C.F. Alineación oficial del equipo 'Cimata C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lincoln barrows

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): lincoln prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Vladimir Bnatov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del lincoln sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Thomas Bertrand, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de lincoln, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Thomas Bertrand va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcel Valdman va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Visal Ngov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carl O'Healy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de lincoln va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carl O'Healy, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Cimata C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Teofil Zapaśnik va estar a punt de posar per davant a Cimata amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iso Loeber va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oiartzun Aginalde va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 恭介 (Kyosuke) 大貫 (Onuki), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jacinto Mirlo va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 40. En Teofil Zapaśnik va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Yishai Hess va fer una jugada per la banda esquerra, però Iso Loeber va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armin Fengels.