Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Països Catalans (1579950) - WeedBurg F.C (774716) » 670512095: T65/J11/V

Liga 670512095 Información oficial sobre el partido 670512095 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.35 (5548)

Guadalmedina Blues Alineación oficial del equipo 'Guadalmedina Blues' en el partido 6 - 1 Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido
Rubén Picazo (3') 1 - 0
Henryk Rutkiewicz (20') 2 - 0
Rubén Picazo (21') 3 - 0
3 - 1 Paolo Faggi (33')
Henryk Rutkiewicz (52') 4 - 1
Henryk Rutkiewicz (60') 5 - 1
Ildefonso Cabo (85') 6 - 1
Guadalmedina Blues Alineación oficial del equipo 'Guadalmedina Blues' en el partido 6 - 1 Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Guadalmedina Blues Alineación oficial del equipo 'Guadalmedina Blues' en el partido 9 - 0 Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadalmedina Blues

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Rubén Picazo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Guadalmedina.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Guadalmedina a 2 - 0. Henryk Rutkiewicz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Amb 21 minuts jugats, en Rubén Picazo va augmentar l'avantatge de Guadalmedina a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guadalmedina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Henryk Rutkiewicz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Henryk Rutkiewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Guadalmedina va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ildefonso Cabo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Henryk Rutkiewicz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Henryk Rutkiewicz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fausto Villaguiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Nabor Roldán Rendon, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Dor Daedeloth

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de Daedeloth van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Paolo Faggi va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Zósimo Osorio va ridiculitzar a en Pedro José Panero amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonio Jesús Roldán Santos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.